neem de volgende stap

Over Bureau Hoofdstuk

Welkom bij Bureau Hoofdstuk van waaruit wij met gedreven professionals samenwerken om ondernemers, managers en professionals te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling en/of samenwerking. Omdat we geloven in groei en ontwikkeling, dat je daarvoor nieuwsgierig moet zijn zodat je stappen kunt zetten. We maken je graag nieuwsgierig naar de betere versie van jezelf, jouw team en organisatie.

Waar we voor staan

Wij worden enthousiast van nieuwe organisatie- of loopbaanvraagstukken waarvoor onze expertise gevraagd wordt. Een organisatie, ondernemer, manager of professional een betere versie van zichzelf te laten worden waardoor groei en ontwikkeling ruimte krijgt. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw verhaal, de vraag achter jouw vraag en naar jouw ontwikkelpotentieel. We maken mensen graag nieuwsgierig naar hun talent en potentieel en daarmee richting geven is wat ons verbindt. Opdrachtgevers inspireren en aanmoedigen om talent te ontdekken en in te zetten.

Al onze kennis en energie in zetten om verwachtingen te overtreffen. Van onze opdrachtgevers, van onszelf, collega’s en samenwerkingspartners. We zijn optimistisch en denken in mogelijkheden. Bij iedere opdracht, bij ieder contact met opdrachtgevers en kandidaten en iedere dag op kantoor. Wij geloven in eigen verantwoordelijkheid, in gedrevenheid én in de kracht van samenwerken.  Nog beter klant- en kandidaat contact, nog betere omgang met elkaar en natuurlijk ook: constant zorgen voor kwaliteit en professionaliteit van en in ons werk.

Ons team

 

“Mijn geloof? Wanneer je zelf geen doelen hebt, werk je aan de doelen van een ander”

Jolanda Bakker

 

Arbeids- en Organisatiepsychologe, ondernemer, energieke verbinder en netwerker. Nieuwsgierig naar de verhalen van ondernemers, managers en professionals en naar waar zij zelf nieuwsgierig naar zijn. De vraag die je mij regelmatig hoort stellen: Wat is er concreet veranderd wanneer ik jou over een jaar weer tegenkom? Dan ben ik op zoek naar persoonlijke doelstellingen en krijg ik helder waar we samen aan kunnen werken. Mijn aanpak vooral praktisch en resultaatgericht.  

“Mijn geloof? meer van binnen naar buiten leven, dat wil zeggen dat je jezelf als uitgangspunt neemt: wie ben ik, wat zijn mijn dromen en hoe zet ik deze om in concrete doelstellingen!”

Ellen Galavazi

Loopbaanbegeleider, transformatiecoach, trainer Persoonlijk Leiderschap, openminded en energiek. Nieuwsgierig naar wat jou beweegt, wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je belemmert. Om deze blokkades vervolgens te transformeren. De vraag die je mij regelmatig hoort stellen? Wat is jouw concrete vraag aan mij? Wie ben jij, wat doe jij anders dan vandaag wanneer jij het traject succesvol hebt afgerond? We werken samen aan jouw persoonlijke en professionele doelstellingen. Lekker praktisch. 

 

“Mijn geloof: iedereen beschikt over verschillende talenten, maar soms zitten die nog wat verstopt!”

Antoinette Breed

 

Arbeids- en organisatiepsychologe, nuchter en dienstverlenend. Nieuwsgierig naar de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de ander en geïnteresseerd in zijn/haar zelfreflectie daarbij. Gericht op het aanboren van het zelfsturend vermogen van de ander om te veranderen en in beweging te komen. Welke vraag je mij regelmatig hoort stellen? Wanneer is een dag voor jou een goede dag geweest en voel je voldoening? Wat is er dan gebeurd en wat heb jij daaraan bijgedragen? Mijn aanpak? Positief en doelgericht.

Han Zeilstra

Loopbaancoach en trainer voor managers, professionals en ondernemers. Nieuwsgierig naar jou. Om je wensen helder te krijgen en deze te verbinden met de arbeidsmarkt. Welke vraag je mij regelmatig hoort stellen? Wat is je meerwaarde voor het bedrijf? En welke meerwaarde heeft de organisatie voor jou? Mijn aanpak is pragmatisch en mijn plezier zit erin om een meerwaarde voor jou te zijn.

Jolanda Steunenberg-Wolters HR Consultant

De sleutel naar succes is naar elkaar luisteren, zonder oordeel, helder en eerlijk!”

Jolanda Steunenberg

HR manager, bedrijfskundige, organisatieadviseur, een daadkrachtige en energieke HR professional die makkelijk schakelt tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken. De vraag die je mij vaak hoort stellen? Met welke waarden werken jullie samen? Hoe leiden jullie dan binnen de organisatie? En waaraan merk ik dat op de werkvloer? Ik ben dan op zoek naar de elementen die jullie als team en organisatie verbinden en hoe jij daar als individu op aansluit. Ik maak het HR werkveld graag eenvoudig met nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

 

“Mijn geloof? Gewoon doen!”

Noah Robles

 

Ons financiële brein. Bedrijfseconoom, jong talent, ondernemend, cijfermatig onderlegd, analytisch en vooral van de details. Nieuwsgierig naar het echte werk, naar wat ik  leuk vind om te doen in een baan en hoe ik toegevoegde waarde kan leveren. De vraag die je mij regelmatig hoort stellen: Waarom doe je dit niet anders?