LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Nieuwsgierig zijn en blijven naar anders samenwerken en leidinggeven waardoor je teams en medewerkers kunt blijven ontwikkelen en motiveren.

In een tijd waarin veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen kun je als leidinggevende niets anders dan jezelf blijven ontwikkelen. Jezelf blijven ontwikkelen als leider hoort ‘gewoon’ bij je werk. 
Leiders leren het beste en meeste in hun werk. In het ontwikkelen en uitvoeren van leiderschapsontwikkeling staat daarom het werk altijd centraal.
Vragen die daarom centraal staan: Wat moet leiderschapsontwikkeling opleveren voor de organisatie, de klant, de medewerkers en voor jou als leider zelf?

Bij ons kun je terecht wanneer onderstaande vragen bij jou spelen:

  • Gedeeld leiderschap, coachend leiderschap, inspirerend leiderschap. Maar wat past mij?
  • Wat zijn mijn leiderschapstalenten en waar kan ik mezelf nog in uitdagen en ontwikkelen?
  • Hoe blijf ik als manager werken aan mijn leiderschap, passend bij mijn talent maar ook passend bij wat de huidige en toekomstige medewerkers zoeken in een leider?

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Leiderschapscoaching

 

6 maanden tot een jaar

8 uur (online) coaching en advies

1 op 1 sessies

CLIËNTEN AAN HET WOORD…

“Ik heb Jolanda leren kennen als een zeer betrokken en kundige coach/adviseur. Zij weet de vinger op de ‘zere’ (lees juiste) plek te leggen. Geeft concreet advies en het belangrijkste van alles: ze zet jou als kandidaat in je kracht.”

Xandra – oktober 2022

“Ik heb Jolanda als een kundige professioneel ervaren, waarbij haar kordaatheid, ervaring en humor mij erg aanspraken. Ze is een goede luisteraar en met haar achtergrond en mensenkennis een topper!”

Ingrid – september 2022