HR-ADVIES

De juiste HR-expertise voor MKB- organisaties zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van jouw onderneming. Bureau Hoofdstuk ontzorgt op het gebied van HR.

Het menselijk kapitaal is de belangrijkste bouwsteen van vrijwel elk bedrijf maar geeft ook vaak zorgen en hoofdbrekens. Hoe trek je de juiste mensen aan, hoe behoud je ze? Welke ruimte biedt je  medewerkers aan persoonlijke ontwikkeling binnen je bedrijf? Van welke subsidies kan je gebruik maken? Ja, en helaas voel je soms ook dat je van mensen afscheid wilt nemen, maar hoe doe je dit zorgvuldig? Je groeit en wilt HR verder professionaliseren binnen jouw bedrijf.  Vaak vervullen MKB-ondernemers zelf de HR portefeuille en hebben incidenteel behoefte aan expertise bij bepaalde HR vraagstukken die voorbij komen.

Bij ons kun je terecht met vraagstukken op het gebied van:

  • Inrichting HR cyclus
  • Werving- en selectie
  • Ontwikkeling medewerkers
  • Algemeen HR-beleid
  • Opstellen of aanpassing Personeelshandboek
  • Verzuim
  • Arbeidsconflict of ontslag

Zorg goed voor je medewerkers anders doen jouw concurrenten dat

HR-Advies per sessie

Je hebt een praktisch vraag waarvoor je eenmalig HR expertise nodig hebt. Zet ik de juiste stappen in dit verzuim of ontslag dossier? Ik moet een lastig functioneringsgesprek voeren, hoe steek ik dit het beste in? Ik heb een opleidingsovereenkomst nodig, kun je voor mij een concept opstellen?

1 op 1 inventarisatiesessie

Uitvoering en/of advies per uur

HR-Advies per jaar

Je bent als organisatie te klein voor een eigen HR adviseur maar wil graag ontzorgd worden op praktische en soms tactische HR vraagstukken en geen onnodige risico’s lopen. Een vast HR contactpersoon voor jou en jouw medewerkers. Vraagstukken over instroom van nieuwe medewerkers, interne doorstroom of zelfs uitstroom worden met de juiste benadering, op basis van actuele kennis en ervaring afgehandeld.

op afroep een eigen HR-adviseur

16 uur HR-advies en uitvoering

operationeel, tactisch en/of strategisch