PARTNERS

Bureau Hoofdstuk werkt samen met regionale partners, stichtingen en organisaties en is aangesloten bij diverse brancheorganisaties.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Bureau Hoofdstuk versterkt MKB Noord-Holland Noord door organisaties en mensen in beweging te brengen. Dit doen wij uiteraard niet alleen. Om dit te verwezenlijken werken we samen met regionale partners, stichtingen en organisaties. En zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties.

Huis van het werk

Huis van het Werk is dé HR-netwerkorganisatie die informeert, verbindt, inspireert en kennis deelt. Voor en door mkb-werkgevers in Noord-Holland Noord. Huis van het Werk helpt werkgevers in Noord-Holland Noord een antwoord te vinden op strategische HR-thema’s, vragen en uitdagingen, zoals de krapte op de arbeidsmarkt, en optimaal te profiteren van allerlei subsidieregelingen.

Stichting Doesgoed

Doesgoed motiveert bedrijven uit de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk om een actieve bijdrage te leveren aan hun maatschappelijke omgeving.​ Doesgoed verbindt de vraag van maatschappelijke organisaties en het aanbod van betrokken ondernemers in een ‘match’ en maken zo de regio een stukje mooier en haar bewoners gelukkiger.

Talentshare

Talentshare biedt middels een platform een oplossing voor strategisch personeelsmanagement en strategische personeelsplanning. Een platform waarmee werkgevers talent kunnen benutten, behouden, betrekken en werven. Alles op 1 plek. Door samenkomst van de expertise van Talentshare en Bureau Hoofdstuk versterken wij leer- en ontwikkelculturen binnen Noord-Holland Noord organisaties.

Samenwerkingen & Lidmaatschappen

Klanten vertellen score 9,6

Keurmerken & Certificeringen